prijedlozi
+10
repboy
tome16
Tomek320
ficosaki
matej12
fooreest
MIKI93-CRO
kara iz ormara
Diamantidis
shaky91
14 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: prijedlozi
poslat ce ti on vojsku u pomoc, no nemoze ti on poslat 500 vojsnika ako tebi nije proizvodnja hrane 500.
moze ti poslat najvise onoliko vojnika kolika ti je proizvodnja po satu jer kad ti dode pojacanje oni trose tvoje resurse ko da su tvoja vojska.
jel svacas na sta mislim?
moze ti poslat najvise onoliko vojnika kolika ti je proizvodnja po satu jer kad ti dode pojacanje oni trose tvoje resurse ko da su tvoja vojska.
shaky91- Broj postova : 54
shaky91 je napisao/la:poslat ce ti on vojsku u pomoc, no nemoze ti on poslat 500 vojsnika ako tebi nije proizvodnja hrane 500.
da evo ja ti imam proizvodnju od 30 hrane po satu i imam 40 legionara i 1 heroja
ficosaki- Broj postova : 82
ako ti sad zarađuje 30 hrane po satu znači sad bi ti on mogao poslati jo 30 vojnika u pojačanje.
da ima 300 hrane po satu onda bi ti mogao posalti 300 vojsnika, ako ti posalje vise vojsnika nego sto imas hrane po satu vojnici ce mu pocrkavati ko muhe...
da ima 300 hrane po satu onda bi ti mogao posalti 300 vojsnika, ako ti posalje vise vojsnika nego sto imas hrane po satu vojnici ce mu pocrkavati ko muhe...
tome16
Evo da se prestavim nisam znao gdje pa evo odlucija ovdi.Inace volim razvijati ekonomiju,ali u zadnje vrime mora sam malo ratnu masineriju razviti.Nadam se da cemo ja i moj kolega kamion2 pomoci ovom savez,ali da ce i ovaj savez pomoci nama.
tome16- Broj postova : 11
dobrodosli u savez,
cilj naseg saveza je povecanje populacije a ako ne uspijemo diplomacijom zaustaviti napade na nas onda tek unitavamo vojske napadačima. ako tko ima problema sa stalnim napadanjem neka se javi meni ili oblačić28 pa ćemo pokuati dogovoriti primirje, ako ne uspije onda spremamo pojačanja za to naselje.
ZATO JE BITNO DA SVI IMATE TO VEĆU PROIZVODNJU HRANE!!
cilj naseg saveza je povecanje populacije a ako ne uspijemo diplomacijom zaustaviti napade na nas onda tek unitavamo vojske napadačima. ako tko ima problema sa stalnim napadanjem neka se javi meni ili oblačić28 pa ćemo pokuati dogovoriti primirje, ako ne uspije onda spremamo pojačanja za to naselje.
ZATO JE BITNO DA SVI IMATE TO VEĆU PROIZVODNJU HRANE!!
najbolje uvest diktatorstvo pa da vidimo onda ko nije dovoljno dobar u napretku kick
repboy- Broj postova : 9
ima vise igraca koji bi htjeli diktaturu..no ovaj savez je osnovan tako da ipak imamo donekle slobodu i uzovanje u igri a ne radnu obavezu..oni koji su stvarno neaktivni takitak na kraju ispadaju iz saveza tako da ne vidim razlog da ih prije vremena izbacujem..ali opet kazem..ima puno igraca koji zele biti aktivni..zato budite aktivni zelite li se zadrzati u savezu..
romaster
romaster
e imam jedan prijedlog . ovako: prvo se podjelimo u 2 grupe (npr. vodja prve grupe nek bude romaster,a vodja druge grupe nek bude leon). prvo bi se morali podjelit. iz swat2uss bi mogli sudjelovat marcho5 i jos njih koji imaju preko 400 pop. iz swat1uss, recimo, prvih 10, a iz swat uss prvih 30-40. jedna se grupa pobrine za vojsku a druga za resse. ako nekom zafali ressa javi se nekom iz grupe koji se mora brinut za resurse, taj koji je pito ovog za resse mora ga stavit na par minuta za cuvara (naravno tek kad taj lik koji mu treba dat resse bude online) da bi vidio dali ovaj mozda laze.
clanova u grupama mora bit podjednako.
niko nesmje biti u obe grupe. na forumu napisite u kojoj bi grupi zeljeli bit. evo ja cu bit za vojsku. pod brojem jedan je romaster ili leon (pod tim "broj jedan" mislim da cu njih prve stavit na listu-e).
vojska:
1. LEON / romaster
2. DrigEr
3. -----
4. -----
5. -----
6. -----
.............
resursi:
1. LEON / romaster
2. -----
3. -----
4. -----
5. -----
6. -----
............
niko nesmje biti u obe grupe. na forumu napisite u kojoj bi grupi zeljeli bit. evo ja cu bit za vojsku. pod brojem jedan je romaster ili leon (pod tim "broj jedan" mislim da cu njih prve stavit na listu-e).
vojska:
1. LEON / romaster
2. DrigEr
3. -----
4. -----
5. -----
6. -----
.............
resursi:
1. LEON / romaster
2. -----
3. -----
4. -----
5. -----
6. -----
............
ja mislim da to nije dobra ideja jer onda moramo gradit vojsku ako smo u vojsci ili resse ako smo pod resursi...
mozda bi bilo dobro da swat2 uss prima samo igrače koji su u jednom sektoru, swat1 usss u drugom sektoru a najjači bi ili u swat uss bez obzira na sektor...
tako bi imali igrače u savezu koji su blizu tebe i mogli bi ti poslai vojsku da ti pomae dok ne stigne vojska od glavnog saveza kao pojačanje...
tako igraju 2P, koji je prvi na drugom serveru jer uzimaju samo igrače iz -/- sektora.
syn ovdje ima wingove po sektorima SYN SE....
a poto zelimo biti jedan od najjačih saveza onda bi nam to bilo dobro pokusat...
sektor se odredi po broju igraća iz sektora...-/-,-/+,+/-,+/+....
mozda bi bilo dobro da swat2 uss prima samo igrače koji su u jednom sektoru, swat1 usss u drugom sektoru a najjači bi ili u swat uss bez obzira na sektor...
tako bi imali igrače u savezu koji su blizu tebe i mogli bi ti poslai vojsku da ti pomae dok ne stigne vojska od glavnog saveza kao pojačanje...
tako igraju 2P, koji je prvi na drugom serveru jer uzimaju samo igrače iz -/- sektora.
a poto zelimo biti jedan od najjačih saveza onda bi nam to bilo dobro pokusat...
shaky91 je napisao/la:ja mislim da to nije dobra ideja jer onda moramo gradit vojsku ako smo u vojsci ili resse ako smo pod resursi...
ali mislio sam da ovi igraci koji imaju dovoljno ressa po satu treniraju vojsku, a za resse da imaju nes manje po satu ali isto dovoljno. e, da, tvoj mi se prijedlog isto svida
natapirus- Broj postova : 376
e meni je reko leon preko pp ingame da ce bit predvodnik na vojsku i da mu se prijedlog svida. sad bi lista izgledala ovako:
vojska:
1. LEON
2. DrigEr
3. marcho5
resursi:
1. romaster
2. medo1
vojska:
1. LEON
2. DrigEr
3. marcho5
resursi:
1. romaster
2. medo1
natapirus- Broj postova : 376
Ako se mogu nadovezati na natapirusov prijedlog, mozda kada bi unutar glavnog saveza podjelili igrace u task force-ove koje bi sacinjavale grupe od 10-tak igraca. Koji igrac ce uci u koji task force bi ovisilo o geografskom poloaju odnosno da su igraci u jednom task force-u najvise udaljeni 50 polja jedni od drugih(okvirno, ukoliko je to moguće). Na taj nacin bi bilo mnogo lakse organizirati obranu, ali i eventualne napade kao i razmjenu ress-a.
Ozren81- Broj postova : 17
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.