S.W.A.T
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

natari!!!(kompjuterska vojska!!!!)

+4
Rizlić
repboy
human5
pacho
8 posters

Go down

natari!!!(kompjuterska vojska!!!!) Empty natari!!!(kompjuterska vojska!!!!)

Postaj  pacho ned ožu 30, 2008 11:50 am

E ljudi....reklo mi je nekoliko ljudi u travianu da kad se napuni populacija 26000(to bi mogao bit mecena)da dolaze nekakvi natari(vojska kojom upravlja komp....)
kada njih netko uništi taj može raditi svjetsko čudo....
a kada se svijetsko čudo digne na razinu 100 radi se novi server....
zato treba više raditi vojsku dok ti natari prođu a kad prođu(ubije ih netko)onda treba dizati zgrade...
Ajmo vi koji igrate travian malo duže.....da čujem komentare!!!

lol! Very Happy Laughing Wink

pacho

Broj postova : 57

[Vrh] Go down

natari!!!(kompjuterska vojska!!!!) Empty Re: natari!!!(kompjuterska vojska!!!!)

Postaj  human5 ned ožu 30, 2008 6:50 pm

pacho je napisao/la:E ljudi....reklo mi je nekoliko ljudi u travianu da kad se napuni populacija 26000(to bi mogao bit mecena)da dolaze nekakvi natari(vojska kojom upravlja komp....)
kada njih netko uništi taj može raditi svjetsko čudo....
a kada se svijetsko čudo digne na razinu 100 radi se novi server....
zato treba više raditi vojsku dok ti natari prođu a kad prođu(ubije ih netko)onda treba dizati zgrade...
Ajmo vi koji igrate travian malo duže.....da čujem komentare!!!

lol! Very Happy Laughing Wink

Nije ti to na populaciju nego na gradove
Moraš uzet natarski grad da gradiš svijetsko čudo(valjda Question scratch )
Razvijaj ti i zgrade i vojsku

human5

Broj postova : 49

[Vrh] Go down

Postaj  repboy sri tra 02, 2008 6:16 pm

ako brzo ne djelujemo ce restartirat server i gdje je onda nas trud? Crying or Very sad

repboy

Broj postova : 9

[Vrh] Go down

Postaj  human5 sri tra 02, 2008 6:40 pm

repboy je napisao/la:ako brzo ne djelujemo ce restartirat server i gdje je onda nas trud? Crying or Very sad

Kako to misliš Question Question scratch scratch

human5

[Vrh] Go down

Postaj  Rizlić sri tra 02, 2008 7:46 pm

lol svjetsko cudo mislim da nema ni na njemackom serveru a oni su prvi stavli tu igru
svjetsko cudo cete vidit za 3-4 god
sam lvl 1 kosta ko zlato

Rizlić

Broj postova : 28

[Vrh] Go down

Postaj  natapirus sri tra 02, 2008 7:54 pm

Rizlić je napisao/la:lol svjetsko cudo mislim da nema ni na njemackom serveru a oni su prvi stavli tu igru
sam lvl 1 kosta ko zlato

e rizla, sta ti jos igras. mene si stavio na cuvara i dodem tamo da vidim malo i odem vidjet vojarnu kad tamo se trenira vojske ko kineza.
natapirus
natapirus

Broj postova : 376

[Vrh] Go down

Postaj  human5 sri tra 02, 2008 8:01 pm

Rizlić je napisao/la:lol svjetsko cudo mislim da nema ni na njemackom serveru a oni su prvi stavli tu igru
sam lvl 1 kosta ko zlato

Koliko je svijetskih čuda izgrađeno koliko redova toliko čuda 100 razina: http://travian.macaputo.de/finishedrounds.php

Koliko košta svijetsko čudo: http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&mod=382 Mad Mad affraid affraid

human5

[Vrh] Go down

Postaj  Rizlić sri tra 02, 2008 10:18 pm

human5 je napisao/la:
sam lvl 1 kosta ko zlato

Koliko je svijetskih čuda izgrađeno koliko redova toliko čuda 100 razina: http://travian.macaputo.de/finishedrounds.php

Koliko košta svijetsko čudo: http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&mod=382 Mad Mad affraid affraid

ok kriva procjena

Rizlić

Broj postova : 28

[Vrh] Go down

Postaj  Zbaric čet tra 03, 2008 5:14 pm

Za ssvijetsko cudo treba osvojit naselje natara. Za igraca kao sto je mecena su resursi koji trebaju za to svijetsko cudo nista, to mu je najmanji problem. Sto se tice toga da kad se digne na razinu 100 da se igrica resetira, mislim da svijetsko cudo nema toliko razina.

Zbaric

Broj postova : 1

[Vrh] Go down

Postaj  natapirus čet tra 03, 2008 6:32 pm

Zbaric je napisao/la:Za ssvijetsko cudo treba osvojit naselje natara. Za igraca kao sto je mecena su resursi koji trebaju za to svijetsko cudo nista, to mu je najmanji problem. Sto se tice toga da kad se digne na razinu 100 da se igrica resetira, mislim da svijetsko cudo nema toliko razina.

o, vjeruj mi, ima. ja sam na vanjskom forumu reggan i tam su rekli da se igrica resetira kad neko napravi svjetsko cudo na 100lvl i jos su stavili jedan link na kojem pise da se igra resetira kad se dode sa SC na lvl100 Like a Star @ heaven

P.S. procitajte malo moj opis, imam jednu pjesmu o zivotinjama jer obozavam zivotinje.

najdraza zivotinja (kucni ljubimac) mi je pas, (divlja zivotinja) lav i (domaca zivotinja) konj.
od svih njih mi je najdrazi konj jer je spasio zivot mojoj teti i mom stricu.mozda cu vam jednom i ispricat tu pricu Wink
(nadam se da se ne ljutite sto o tome pisem u ovoj temi
natapirus
natapirus

Broj postova : 376

[Vrh] Go down

Postaj  human5 čet tra 03, 2008 8:28 pm

natapirus je napisao/la:
Zbaric je napisao/la:Za ssvijetsko cudo treba osvojit naselje natara. Za igraca kao sto je mecena su resursi koji trebaju za to svijetsko cudo nista, to mu je najmanji problem. Sto se tice toga da kad se digne na razinu 100 da se igrica resetira, mislim da svijetsko cudo nema toliko razina.

o, vjeruj mi, ima. ja sam na vanjskom forumu reggan i tam su rekli da se igrica resetira kad neko napravi svjetsko cudo na 100lvl i jos su stavili jedan link na kojem pise da se igra resetira kad se dode sa SC na lvl100 Like a Star @ heaven

P.S. procitajte malo moj opis, imam jednu pjesmu o zivotinjama jer obozavam zivotinje.

najdraza zivotinja (kucni ljubimac) mi je pas, (divlja zivotinja) lav i (domaca zivotinja) konj.
od svih njih mi je najdrazi konj jer je spasio zivot mojoj teti i mom stricu.mozda cu vam jednom i ispricat tu pricu Wink
(nadam se da se ne ljutite sto o tome pisem u ovoj temi

Molim ta ako znaš taj link možeš li ga napiati

human5

[Vrh] Go down

Postaj  shaky91 pet tra 04, 2008 11:49 pm

hahahaha.....pa pogledaj malo koliko treba za izgradnju svjetskog čuda!!!!
za lvl 100 ti treba 1 000 000 svega!!!!!! ne varas se svega po 1 milijun!!!
imate na youtubeu zadnjih 2 minute prije nego sta je tip napravio Svj cudo lvl 100 i onda mu je pisalo ono pobjednik itd....ugl pogledajte koliku vojsku ima, koliko pojačanja mu stize i koliko ga ljudi napada.
kad gradis svj cudo lvl 100 onda te napada cijeli server osim tvog saveza...nikom nije cilj da ga napravis jer je tada igra gotova... stari hrane je gubio vise od 1 po sekundi....
pogledajte video....

shaky91

Broj postova : 54

[Vrh] Go down

Postaj  Gipson sri tra 09, 2008 12:51 am

E, pogledao sam video....to je zakon kako hrana pada................jeste vidili njegovo naselje, sve samo skladišta i žitnice isuse koliko je to resursa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Gipson

Broj postova : 11

[Vrh] Go down

Postaj  pacho pet tra 11, 2008 3:00 pm

e a kak se zove video???

pacho

Broj postova : 57

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics