natari!!!(kompjuterska vojska!!!!)
+4
Rizlić
repboy
human5
pacho
8 posters
Stranica 1 / 1.
natari!!!(kompjuterska vojska!!!!)
E ljudi....reklo mi je nekoliko ljudi u travianu da kad se napuni populacija 26000(to bi mogao bit mecena)da dolaze nekakvi natari(vojska kojom upravlja komp....)
kada njih netko uniti taj moe raditi svjetsko čudo....
a kada se svijetsko čudo digne na razinu 100 radi se novi server....
zato treba vie raditi vojsku dok ti natari prođu a kad prođu(ubije ih netko)onda treba dizati zgrade...
Ajmo vi koji igrate travian malo due.....da čujem komentare!!!
zato treba vie raditi vojsku dok ti natari prođu a kad prođu(ubije ih netko)onda treba dizati zgrade...
pacho- Broj postova : 57
Re: natari!!!(kompjuterska vojska!!!!)
pacho je napisao/la:E ljudi....reklo mi je nekoliko ljudi u travianu da kad se napuni populacija 26000(to bi mogao bit mecena)da dolaze nekakvi natari(vojska kojom upravlja komp....)
Nije ti to na populaciju nego na gradove
Mora uzet natarski grad da gradi svijetsko čudo(valjda )
Razvijaj ti i zgrade i vojsku
human5- Broj postova : 49
ako brzo ne djelujemo ce restartirat server i gdje je onda nas trud?
repboy- Broj postova : 9
repboy je napisao/la:ako brzo ne djelujemo ce restartirat server i gdje je onda nas trud?
Kako to misli
lol svjetsko cudo mislim da nema ni na njemackom serveru a oni su prvi stavli tu igru
svjetsko cudo cete vidit za 3-4 god
sam lvl 1 kosta ko zlato
sam lvl 1 kosta ko zlato
Rizlić- Broj postova : 28
Rizlić je napisao/la:lol svjetsko cudo mislim da nema ni na njemackom serveru a oni su prvi stavli tu igru
sam lvl 1 kosta ko zlato
e rizla, sta ti jos igras. mene si stavio na cuvara i dodem tamo da vidim malo i odem vidjet vojarnu kad tamo se trenira vojske ko kineza.
natapirus- Broj postova : 376
Rizlić je napisao/la:lol svjetsko cudo mislim da nema ni na njemackom serveru a oni su prvi stavli tu igru
sam lvl 1 kosta ko zlato
Koliko je svijetskih čuda izgrađeno koliko redova toliko čuda 100 razina: http://travian.macaputo.de/finishedrounds.php
Koliko kota svijetsko čudo: http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&mod=382
human5 je napisao/la:Rizlić je napisao/la:lol svjetsko cudo mislim da nema ni na njemackom serveru a oni su prvi stavli tu igru
sam lvl 1 kosta ko zlato
Koliko je svijetskih čuda izgrađeno koliko redova toliko čuda 100 razina: http://travian.macaputo.de/finishedrounds.php
Koliko kota svijetsko čudo: http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&mod=382
ok kriva procjena
Rizlić- Broj postova : 28
Za ssvijetsko cudo treba osvojit naselje natara. Za igraca kao sto je mecena su resursi koji trebaju za to svijetsko cudo nista, to mu je najmanji problem. Sto se tice toga da kad se digne na razinu 100 da se igrica resetira, mislim da svijetsko cudo nema toliko razina.
Zbaric- Broj postova : 1
Zbaric je napisao/la:Za ssvijetsko cudo treba osvojit naselje natara. Za igraca kao sto je mecena su resursi koji trebaju za to svijetsko cudo nista, to mu je najmanji problem. Sto se tice toga da kad se digne na razinu 100 da se igrica resetira, mislim da svijetsko cudo nema toliko razina.
o, vjeruj mi, ima. ja sam na vanjskom forumu reggan i tam su rekli da se igrica resetira kad neko napravi svjetsko cudo na 100lvl i jos su stavili jedan link na kojem pise da se igra resetira kad se dode sa SC na lvl100
P.S. procitajte malo moj opis, imam jednu pjesmu o zivotinjama jer obozavam zivotinje.
najdraza zivotinja (kucni ljubimac) mi je pas, (divlja zivotinja) lav i (domaca zivotinja) konj.
od svih njih mi je najdrazi konj jer je spasio zivot mojoj teti i mom stricu.mozda cu vam jednom i ispricat tu pricu
(nadam se da se ne ljutite sto o tome pisem u ovoj temi
natapirus- Broj postova : 376
natapirus je napisao/la:Zbaric je napisao/la:Za ssvijetsko cudo treba osvojit naselje natara. Za igraca kao sto je mecena su resursi koji trebaju za to svijetsko cudo nista, to mu je najmanji problem. Sto se tice toga da kad se digne na razinu 100 da se igrica resetira, mislim da svijetsko cudo nema toliko razina.
o, vjeruj mi, ima. ja sam na vanjskom forumu reggan i tam su rekli da se igrica resetira kad neko napravi svjetsko cudo na 100lvl i jos su stavili jedan link na kojem pise da se igra resetira kad se dode sa SC na lvl100
P.S. procitajte malo moj opis, imam jednu pjesmu o zivotinjama jer obozavam zivotinje.
najdraza zivotinja (kucni ljubimac) mi je pas, (divlja zivotinja) lav i (domaca zivotinja) konj.
od svih njih mi je najdrazi konj jer je spasio zivot mojoj teti i mom stricu.mozda cu vam jednom i ispricat tu pricu
(nadam se da se ne ljutite sto o tome pisem u ovoj temi
Molim ta ako zna taj link moe li ga napiati
Zbaric je napisao/la:Za ssvijetsko cudo treba osvojit naselje natara. Za igraca kao sto je mecena su resursi koji trebaju za to svijetsko cudo nista, to mu je najmanji problem. Sto se tice toga da kad se digne na razinu 100 da se igrica resetira, mislim da svijetsko cudo nema toliko razina.
hahahaha.....pa pogledaj malo koliko treba za izgradnju svjetskog čuda!!!!
za lvl 100 ti treba 1 000 000 svega!!!!!! ne varas se svega po 1 milijun!!!
imate na youtubeu zadnjih 2 minute prije nego sta je tip napravio Svj cudo lvl 100 i onda mu je pisalo ono pobjednik itd....ugl pogledajte koliku vojsku ima, koliko pojačanja mu stize i koliko ga ljudi napada.
kad gradis svj cudo lvl 100 onda te napada cijeli server osim tvog saveza...nikom nije cilj da ga napravis jer je tada igra gotova... stari hrane je gubio vise od 1 po sekundi....
pogledajte video....
shaky91- Broj postova : 54
E, pogledao sam video....to je zakon kako hrana pada................jeste vidili njegovo naselje, sve samo skladita i itnice isuse koliko je to resursa
Gipson- Broj postova : 11
e a kak se zove video???
pacho- Broj postova : 57
Stranica 1 / 1.