S.W.A.T
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trebam savjet

3 posters

Go down

Trebam savjet Empty Trebam savjet

Postaj  zero ned tra 06, 2008 11:54 am

Trebam jedan savjet. Kako da se razvijem??? Zam da toga ima svuda na forumu igre, ali ja ipak vise vjerujem svojem savezu. Znaci, rimljenin sam i zelim stvoriti jaku vojsku. Sto bi prije zgrada trebao razviti da imam dovoljno resursa? Hvala na odgovorima unaprijed.

zero

Broj postova : 1

[Vrh] Go down

Trebam savjet Empty Re: Trebam savjet

Postaj  marcho5 ned tra 06, 2008 1:00 pm

dizi si skrovista resursa

marcho5

Broj postova : 25

http://www.bitefight.ba/

[Vrh] Go down

Postaj  natapirus ned tra 06, 2008 1:58 pm

zero je napisao/la:Trebam jedan savjet. Kako da se razvijem??? Zam da toga ima svuda na forumu igre, ali ja ipak vise vjerujem svojem savezu. Znaci, rimljenin sam i zelim stvoriti jaku vojsku. Sto bi prije zgrada trebao razviti da imam dovoljno resursa? Hvala na odgovorima unaprijed.

ovako je mene romaster savjetovo na s2: najprije resse dizi dok nebudes imo sve oko 50-100/h. onda si izgradi skladiste i zitnicu i glavnu zgradu na lvl3. zatim trznicu. onda se opet prebaci na resse dok sve nebudes imao najmanje oko 100-300/h. kad si i to napravil sagradi 1-3 skrovista ressa na lvl10. tek se onda prebaci na osztale zgrade i pocni trenirat vojsku ali nemoj zanearit i resse, posebno hranu koja ce ti bit najpotrebnija za vojsku Wink
natapirus
natapirus

Broj postova : 376

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics