SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze???????????
+4
dominikosijek
Kyrdof
Gipson
Lord Revenger
8 posters
Stranica 1 / 1.
SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze???????????
Tako mi je rekao prijatelj iz SYN-a koji je nešto načuo samo mi je to rekao i rekao mi je da pobjegnem iz SWAT-a upozoravam vas ovo su samo glasine ništa provjereno ako nešto više saznam javit ću
Lord Revenger- Broj postova : 8
Re: SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze???????????
E, jeste vidili kako oni preuzimaju saveze........ONI SU POSTALI ONO ŠTO JE PRIJE BILA COSA NOSTRA
Gipson- Broj postova : 11
Ako sam ja dobro shvatio oni ne preuzimaju saveze vec se strateski rasporedjuju za dolazak Natara, tj. uzimaju samo neke od gradova na najboljim pozicijama od svih po malo
Kyrdof- Broj postova : 46
E, pa zašto mi nebismo promjenili naše ime u SYN SWAT ili nešto drugo
Gipson je napisao/la:E, pa zašto mi nebismo promjenili naše ime u SYN SWAT ili nešto drugo
jesi ti lud?!?!
pa nebih za taj syn nikad igrao bolje bih acc izbrisao, a i onda bi nas AS zgazio!
dominikosijek- Broj postova : 61
haha nebi sta meni moze as kad su svi oko mene syn i uss savezi haha jesi smjesan?!?
ares_tomi- Broj postova : 65
Pogladaj s kim je sve -AS- i --AS-- u ratu.............njima je došao krajdominikosijek je napisao/la:Gipson je napisao/la:E, pa zašto mi nebismo promjenili naše ime u SYN SWAT ili nešto drugo
jesi ti lud?!?!
pa nebih za taj syn nikad igrao bolje bih acc izbrisao, a i onda bi nas AS zgazio!
sa svim syn-ovima. da i mi postanemo syn swat nas bi prve unistili i oduzeli nam naselja a onda bi ih syn zgazio. no ne obracajte paznju na to jer bi mi onda morali sve iz pocetka . samo bi se kukavice priklonile syn-u. i usput pitanja za lordrevenger... kako to da ti znas njihove planove i kako to da ti ih frend sve govori? kako ti se zove taj frend? da nisi ti mozda njuskalo koje je "ostvarilo" posao sa syn-ovima? da se vi mozda ne razmjenjujete za planove saveza? ili ti mozda samo dodes tu da kazes da nas oni planiraju "ubit" da bi frendu ostvario zelju-da se swat prikloni syn-u jer je mnogobrojan? C-C-C...
natapirus- Broj postova : 376
imaš stvarno bujnu maštu da me malo bolje poznaješ znao bi da ja ne volim kukavičke saveze poput SYN-a jer oni napadaju slabije.........vjeruj mi natapiruse i da jesam špijun ne bih se imao s ničim važnijim mjenjat osim toga ja skoro cijelo vrijeme katapultiram SYN-ove pripadnike i šaljem skoro svakom u USS-u pojačanja tko to traži a da nije predaleko...........i za kraj ja ću postavit par pitanja vama koji ovo čitate:
1.Kako znamo da natapirus nije SYN-ov špijun koji me pokušava odvratiti od moje teorije tako da bi SYN u brzom napadu a da mi ništa ne posumnjamo mogao preuzeti USS saveze??????????????
2.Kako znamo da nema špijuna u SWAT-u?????????
3.Zapitajmo se je li preuzimanje već počelo??????????
1.Kako znamo da natapirus nije SYN-ov špijun koji me pokušava odvratiti od moje teorije tako da bi SYN u brzom napadu a da mi ništa ne posumnjamo mogao preuzeti USS saveze??????????????
2.Kako znamo da nema špijuna u SWAT-u?????????
3.Zapitajmo se je li preuzimanje već počelo??????????
evo ti moji odgovori:
1. nisam spijun. u ovaj sam savez uso vec sa samo 50 pop. i nemam nikog poznatog iz SYN-a. tako da...
2. to se i ja pitam, ali vjerujem clanovima ovog saveza i njegovih wingova
3. mislim da nije...
i u jednoj temi sam vec reko: ja sam na s1 DrigEr a na s2 natapirus ( na forum sam se reggo na s2) pa me stoga zovite driger
1. nisam spijun. u ovaj sam savez uso vec sa samo 50 pop. i nemam nikog poznatog iz SYN-a. tako da...
2. to se i ja pitam, ali vjerujem clanovima ovog saveza i njegovih wingova
3. mislim da nije...
i u jednoj temi sam vec reko: ja sam na s1 DrigEr a na s2 natapirus ( na forum sam se reggo na s2) pa me stoga zovite driger
JA takoder mislim da imamo spijuna a znam da su neki igraci kukavice i kada su to culi pokusali promjeniti savez
MIKI93-CRO- Broj postova : 23
MIKI93-CRO je napisao/la:JA takoder mislim da imamo spijuna a znam da su neki igraci kukavice i kada su to culi pokusali promjeniti savez
ma koji spijuni
sta vam pada na pamet
brejk_it_daun- Broj postova : 51
gipsonu je haker upo u acc i možda je neko vrijeme taj haker špijuniro koja dva dana sasvim dovoljno
e ti natapirus kako se zoves u igri
MIKI93-CRO- Broj postova : 23
na s1 driger a na s2 natapirus
Stranica 1 / 1.