S.W.A.T
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze???????????

+4
dominikosijek
Kyrdof
Gipson
Lord Revenger
8 posters

Go down

SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze??????????? Empty SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze???????????

Postaj  Lord Revenger pon tra 07, 2008 11:34 pm

Tako mi je rekao prijatelj iz SYN-a koji je nešto načuo samo mi je to rekao i rekao mi je da pobjegnem iz SWAT-a upozoravam vas ovo su samo glasine ništa provjereno ako nešto više saznam javit ću

Lord Revenger

Broj postova : 8

[Vrh] Go down

SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze??????????? Empty Re: SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze???????????

Postaj  Gipson uto tra 08, 2008 9:39 am

E, jeste vidili kako oni preuzimaju saveze........ONI SU POSTALI ONO ŠTO JE PRIJE BILA COSA NOSTRA

Gipson

Broj postova : 11

[Vrh] Go down

SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze??????????? Empty Re: SYN planira uništiti ili preuzeti sve USS saveze???????????

Postaj  Kyrdof uto tra 08, 2008 9:57 am

Ako sam ja dobro shvatio oni ne preuzimaju saveze vec se strateski rasporedjuju za dolazak Natara, tj. uzimaju samo neke od gradova na najboljim pozicijama od svih po malo

Kyrdof

Broj postova : 46

[Vrh] Go down

Postaj  Gipson uto tra 08, 2008 1:20 pm

E, pa zašto mi nebismo promjenili naše ime u SYN SWAT ili nešto drugo

Gipson

[Vrh] Go down

Postaj  dominikosijek uto tra 08, 2008 3:52 pm

Gipson je napisao/la:E, pa zašto mi nebismo promjenili naše ime u SYN SWAT ili nešto drugo

jesi ti lud?!?!
pa nebih za taj syn nikad igrao bolje bih acc izbrisao, a i onda bi nas AS zgazio!

dominikosijek

Broj postova : 61

[Vrh] Go down

Postaj  ares_tomi uto tra 08, 2008 4:24 pm

haha nebi sta meni moze as kad su svi oko mene syn i uss savezi haha jesi smjesan?!?
ares_tomi
ares_tomi

Broj postova : 65

[Vrh] Go down

Postaj  Gipson uto tra 08, 2008 9:59 pm

dominikosijek je napisao/la:
Gipson je napisao/la:E, pa zašto mi nebismo promjenili naše ime u SYN SWAT ili nešto drugo

jesi ti lud?!?!
pa nebih za taj syn nikad igrao bolje bih acc izbrisao, a i onda bi nas AS zgazio!
Pogladaj s kim je sve -AS- i --AS-- u ratu.............njima je došao kraj Evil or Very Mad

Gipson

[Vrh] Go down

Postaj  natapirus uto tra 08, 2008 10:54 pm

sa svim syn-ovima. da i mi postanemo syn swat nas bi prve unistili i oduzeli nam naselja Sad a onda bi ih syn zgazio. no ne obracajte paznju na to jer bi mi onda morali sve iz pocetka Mad Embarassed . samo bi se kukavice priklonile syn-u. i usput pitanja za lordrevenger... kako to da ti znas njihove planove i kako to da ti ih frend sve govori? kako ti se zove taj frend? da nisi ti mozda njuskalo koje je "ostvarilo" posao sa syn-ovima? da se vi mozda ne razmjenjujete za planove saveza? ili ti mozda samo dodes tu da kazes da nas oni planiraju "ubit" da bi frendu ostvario zelju-da se swat prikloni syn-u jer je mnogobrojan? C-C-C...

Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
natapirus
natapirus

Broj postova : 376

[Vrh] Go down

Postaj  Lord Revenger sri tra 09, 2008 1:06 am

imaš stvarno bujnu maštu da me malo bolje poznaješ znao bi da ja ne volim kukavičke saveze poput SYN-a jer oni napadaju slabije.........vjeruj mi natapiruse i da jesam špijun ne bih se imao s ničim važnijim mjenjat osim toga ja skoro cijelo vrijeme katapultiram SYN-ove pripadnike i šaljem skoro svakom u USS-u pojačanja tko to traži a da nije predaleko...........i za kraj ja ću postavit par pitanja vama koji ovo čitate:

1.Kako znamo da natapirus nije SYN-ov špijun koji me pokušava odvratiti od moje teorije tako da bi SYN u brzom napadu a da mi ništa ne posumnjamo mogao preuzeti USS saveze??????????????
2.Kako znamo da nema špijuna u SWAT-u?????????
3.Zapitajmo se je li preuzimanje već počelo??????????

Lord Revenger

[Vrh] Go down

Postaj  natapirus sri tra 09, 2008 2:07 pm

evo ti moji odgovori:

1. nisam spijun. u ovaj sam savez uso vec sa samo 50 pop. i nemam nikog poznatog iz SYN-a. tako da...
2. to se i ja pitam, ali vjerujem clanovima ovog saveza i njegovih wingova
3. mislim da nije...

i u jednoj temi sam vec reko: ja sam na s1 DrigEr a na s2 natapirus ( na forum sam se reggo na s2) pa me stoga zovite driger Exclamation Exclamation

bom bom bom bom bom bom bom
natapirus
natapirus

[Vrh] Go down

Postaj  MIKI93-CRO sri tra 09, 2008 2:44 pm

JA takoder mislim da imamo spijuna a znam da su neki igraci kukavice i kada su to culi pokusali promjeniti savez
MIKI93-CRO
MIKI93-CRO

Broj postova : 23

[Vrh] Go down

Postaj  brejk_it_daun sri tra 09, 2008 4:16 pm

MIKI93-CRO je napisao/la:JA takoder mislim da imamo spijuna a znam da su neki igraci kukavice i kada su to culi pokusali promjeniti savez

ma koji spijuni Neutral
sta vam pada na pamet

brejk_it_daun

Broj postova : 51

[Vrh] Go down

Postaj  Lord Revenger sri tra 09, 2008 8:56 pm

gipsonu je haker upo u acc i možda je neko vrijeme taj haker špijuniro koja dva dana sasvim dovoljno

Lord Revenger

[Vrh] Go down

Postaj  MIKI93-CRO sri tra 09, 2008 10:22 pm

e ti natapirus kako se zoves u igri
MIKI93-CRO
MIKI93-CRO

Broj postova : 23

[Vrh] Go down

Postaj  natapirus čet tra 10, 2008 2:59 pm

na s1 driger a na s2 natapirus
natapirus
natapirus

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]